Siihen humahti loma ja se - 1kg muuttu +2. Eiiii miten se on niin heleppoa lihhoa, vaikka luulis, että se jos mikä vaatii töitä. Sain uuen hienon askelmittarin, johon on rehellisin keinoin saatava vähintään 10 000 askelta per päivä. Tännään on tullu jo yli 12 000. Saa kai sitä kävellä pököttää, jos kaksin käsin vettää muuta. 

Myöskin mieltäni ovat askarruttaneet mainokset. Miksi se maitolasi, joka seukkaa sen suklaapatukan kanssa... miksi se ei läiky, ku se suklaapatukka sitä heiluttellee? Entä jos se läikkysi, tylsistysikö se mieleltäsä, vai keveniskö sen olo? 

Sitte se dödö mainos, jossa se nainen pukkeutuu mustavalakeaan mekkoon. Mennee kapakkaan ja nostaa käet ilimaan ja heiluu sen miehen eessä esitellen niitä kainaloita. Minä haluan tehä sen kaupassa maitohyllyllä! Hirveän kiva oisi kahtoa ihmisten reaktioita, ku seisosi justiisa maitojen eessä. Aina ku joku tulisi siihen maitoa kärkkymään, nostasin käet ilimaan ja alakasin vaappumaan. 

Lisäksi on hanurista kuulla, että joku on raskaana. Uskokaa pois, jos minun pikkut Tiipa taapa joskus saa Tahvon kanssa pentuja, minä oon katteellinen sille Tiipa taapalle niitten pentujen luovutukseen asti.