Tämä uusi mullistus tasa-arvosesta avioliitosta saa ihmisistä mitä mielenkiintosempia puolia esiin. Keskustelupalstoilla ja somen ihmeellisessä maalimassa on aivopierujen aivopierut päässy valloilleen. Homoseksuaalien avioliitot tuomitaan, mitä ihmeellisemmillä perusteilla. Mutta kaikista jännin asia on, mihin oon kiinnittäny huomiota, on se, että ihmiset ajattellee toisten seksielämää niin paljo! Ajatteleeko ihmiset kaikkien muittenki seksielämää niin hanakasti, mitä ne ajattellee homoseksuaalien? Entä niitten, jotka asuu yksin? Jotenki jää käsitys homoseksuaaleista semmonen, että ne vaan on himokkaita tyyppejä, jotka ihan taatusti tullee kimppuun, jos erehtyy niitä silimiin kahtomaan. Lapset ei uskalla mennä kouluun nyt, ku tasa-arvonen avioliittolaki meni läpi.

Pittääkö olla homoille ja lesboille omat uimakopit, nyt ku se laki meni läpi. HAloooooo... miten se nyt liittyy mihinkää? Jos homoseksuaaleille olisi laitettava eri pukukopit... niiiin miksi vasta nyt. Kyllä ne nyt on ollu homoseksuaaleja jo ennen tuota lain syntymistä. Elä nyt rakas ainoa lukijani käsitä väärin. Minä en oo tuota mieltä!  Jossaki oli joku kirjottanu, että nyt ne homoseksuaalit kuolee sukupuuttoon, ku ne mennee keskenään naimisiin... TÄH!!! niin... täh... mitä? 

Raamattuhan on yksi parhaista perusteista, miksi ei.. Mutta siinä kirjassahan höpistään muutenki omituisuuksia. JA sen kirjan sääntöjä me ollaan kaikki rikottu, ihan kaikki. Ainahi joitaki niistä. Ja kannattaa muistaa, kuinka vanha se kirja on, minkälainen maalimankatsomus sillon on ollut. Ei piä kaikkea perustella semmosen mukkaan, minkä uskoo todeksi olevan, mutta ei tiiä onko se oikeasti niin. Minä alan perustelemaan minun mielipitteet ja muut semmoset muumikirjoilla. Veikkaisin, että niissä oisi ehki hitusen enemmän inhimillisyyttä mukana.Minun Jumala ainaki on paljo suvaitsevaisempi ja huumorintajusempi tyyppi, mitä siinä kirjassa annetaan ymmärtää.

Mutta saa toki olla ihmiset ommaa mieltä asioista, mutta keksikää nyt hyvänen aika parempia perusteluja!