Mitä jos se jäätikkö sullaa ja jääkarhut ei tiiä millä kelliä, mihin ne mennee? Hukkuu? Ja kohta ei oo ennää jääkarhuja. Merenpinta nousee ja se vaikuttaa meille tänne Suomeenki. Mihin pannaan rannikon asukkaat? Mitä tapahtuu saarivaltioille. Ahvenanmaan asukkaat varmasti soutaa Ruotsiin, ku ei ennää majakan nokkaakaa näy. Suomi mennee kahtia ku meret yhistyy... Minäki sitte elän satamakaupungissa. 

Mutta ei tullu voittoa euroviisuissa. Ei sillä, että hirveästi oisin oottanu, mutta silti PKN teki historiaa, ei vaan Suomalaista historiaa, mutta myös eurooppalaista historiaa. Ei mee kauaa, ku muualla maailmalla kaikki erilaiset tyypit, jotka on tähän mennessä ajatellu, ettei elläissään voisi euroviisuihin hakkeutua, hakkee ja toivottavasti pääsee ja saa näkyvyyttä. 

Minä nostan hattua Suomen edustajille, ne teki "miehen työn",( Tosin minen käsitä miksi se on miehen työ, mikä on paras työ. Monet ns. naisten työt on semmosia, jotka saa tosimiehen yökkimään. ) He näytti euroopalle ja Austraalialle, että me elämme semmosessa maassa, jossa KAIKKI pääsee yrittämään. Hyvä PKN! Ja hyvä kaikki ne ryhmät, jotka auttaa kehitysvammaisten asioita etteenpäin. 

Me keskityttään ylleesä ihan epäolennaisiin asioihin. Mitä Kankaanniemi kirjotteli naiselle tekstiviestillä,  vai oliko väärin Lola Wallinkoskella hakkea erroa iliman, että mies tiesi. Näitten asioitten taakse piilottuu monta epäkohtaa. Esim. Suomessa on iso määrä kehitysvammaisia, jotka pystyisi olemaan työelämässä, silti niistä vain murto-osa on työllistyny. 

MUTTA SILTI KAIKKI: HYVÄ PERTTI KURIKAN NIMIPÄIVÄT! MINÄ OLEN YLPEÄ TEISTÄ!!!!