En malta olla kertomatta. 

Kauan kauan aikaa sitte, ennen aviomiehen saapumista elämään, minä kävin muutamilla nettideiteillä. Ensimmäinen oli ihan ok, tosin se huusi ku se intousi selittämmään jottai. Ja hänen mielestä parisuhe kannattaa hommata sen takia ku saa säännöllisesti hömhöm. No se jäi siihen se. Huutamisseen ja hömhöm-periaatteeseen. 

Toisen kerran menin ihan rohkeasti Tampereelle asti rehveille. Ihan tuntemattoman miehen asuntoon... Astuin Tampereella junasta pois ja semmonen normin näkönen mies otti kyytiin. sen ensimmäiset sanat minulle oli:" Sulla on söpö naama." ööö öö öö.. kiitos. Mentiin sitte sen asuntoon ja se alako tirpomaan kaljaa. Se tarjosi minulle kaurapuuroa... mikrossa keitettyä. (en oo nirso ihan oikeasti ruuan suhteen, mutta kohta ymmärrätte miksi tämä piti mainita, mitä se tarjosi.) se poltti tupakkia ihan jatkuvasti, ite olin sillon lakossa. Se päity siinä iltaa myöten ja sitte se alako esittämmään omia tanssitaitoja minulle. Vaivaantuneena kahtelin ja sitte hymmyilin.

mentiin nukkumaan, hän sohvalle ja minä sen sänkyyn.

Aamulla sitte koitti se hetki, ku alakaa eilinen ketjupolttaminen tuntua keuhkoissa ja pittää alakaa sitä räkkää kurlaamaan kurkusta, ja jumalaton yskintä hällä alako. Se räki harmaata kaurapuuron näköstä räkkää tiskialtaaseen, jossa oli ne eilisiltaset kaurapuuroastiat... sen jäläkeen se kysy: "Haluatko että teen sinulle taas kaurapuuroa!" "EEEEI kiitos." "ota sitte ite ku tahot ja virrauta itelle astia tuosta altaasta. ku mulla ei oo muita astioita!" iiiyyyyyyyy

Päivä vietettiin Tampereella katellen paikkoja ja ikeassa se mies sekosi aivan täysin. En oo koskaa ite nauttinu ostosten tekemisestä, jos ei oo itellä mittää asiaa. 

Illalla taas kaljanjuontia ja se alako selittämmään, että heillä on kavereitten kanssa veto, että hänellä pitäsi vokotella Thaimaalainen ladyboy ja harrastaa sen kanssa seksiä... ok... mutta hän ei ole homo ei missää nimessä. Ja hän ei ollu varma, pystyykö hän siihen. ku ensin on kamalan kaunis nainen ja sitte se käsi ossuuki niihin vehkeisiin, niin ei hän pysty. "öööö, onko sinun pakko niin tehä, jos et kerran pysty?" "joo-o. se on veto!!"

Seuraavana aamuna koitti kottiinlähön hetki... minä huonoitsetuntonen ihminen, mietin että tuo ei tykkää minusta. miksi se ei tykkää minusta. Seinäjoen kohalla se valkeni vasta minulle: Koska en ole Thaimaalainen ladyboy.

Tämä deitti sai aikaan tämän runon. (en oo hyvä runojen kirjottaja)

SYKSYINEN RUNO RAKKAUDESTA

Oli ulkona värikäs ruska

ja rinnassani velloi miehen tuska.

Minä ilmoituksen löysin netistä,

kun en jaksanut nousta petistä-

Ja siinä toivon hetkellä,

näin itseni lemmenretkellä.

hurjana maailmalla etsien,

mis on mun mies metsien.

Ajattelin löytää miehen parhaan,

en kuvitellut astuvani ollenkaan harhaan.

Olin tällätty, nätti ja korea

mies karski, outo ja komea.

Mies oli omituisen lyhkäinen

liikkeissään salamyhkäinen.

"menisimmekö pienelle lenkille,

istutaan vaikka puistonpenkille."

Minä hiljaa ihailin syksyä,

kun mies lataili pyssyä.

Aseen minua kohti kohotti

suureen ääneen hohotti.

samalla aseen laukaisi,

ku toisella kädellä oluen aukais.

oli hauleja heinikossa,

minä paloina pakkasessa.

meni mönkään lemmenreitti,'

koitui kohtaloksein tämä nettideitti