Auton myynti on hanurista. Ajattelin myyä auto pois, ku minen periaatteessa sitä tarvi. Mukava sillä on pöpötellä paikasta a paikkaan b. Mutta se on kauhea rahanmeno, passivoija ja iäkäs auto, joka ei minun pelekällä etteenpäin ajamisella parane. Ajattelin, etten siitä isoja summia voi pyytää, joten laitoin hinnaksi semmosen omasta mielestä hyvän hinnan.

Aamulla minä ajattelin töihin ajellessa, että kyllä tästä vielä joku hyvän kauppa auton saa, kuhan ensin korjaa sillontällön-ajovalon ja saa vänkärin puoleisen ikkunan auki.Ja ossaa lopettaa hihnan räklätyksen. Hyvä ja toimiva kampe se minun maksta 626 98vm ja punanen on. Vähä syömänenki se on ja silleen. 

Töitten jäläkeen minä sitä sitte alakoin puolivillasesti somessa kauppaamaan ja käytin ensimmäisen ostaja kandidaatin kanssa sitä näytillä semmosen luona, joka oikeasti tajuaa niitten päältä muutaki, ku että se on makkara ja punanen. Aikasa se mies roplasi sitä autoa ja kokkeili ja kuunteli rautatikun läpi moottoria. Se oli vähä samallaista hommaa, mitä tehhään sillä tikulla, ku etitään sitä vettä. Sepä kuuliki siitä räklätyksestä, että se ei oo se hihna vaan hankaluuksia ja kamaluuksia. Mutta sitä se ei sanonu, onko se vaarallista vaiko eikö se oo. Se voi olla vaarallinen tai ei. Vaarallisella minä tarkotan sitä että se tullee kalliimmaksi, mitä ostettaessa. siis se koituu sille ostajalle pommiksi. Mutta ku ei olla varmoja. 

Kolomaski kahto sitä ja kuunteli RAUTAPUTKEN LÄPI  sitä ääntä, joka siitä kuuluu ja ei ollu varma hänkää--- Alako jo niin ärsyttämmään, että ajattelin tarkistaa ihan ite siitä autosta pensatilanteen tulitikulla. 

Miten se voikaa olla, että aamulla klo 7 se oli vielä hyvä auto, loistava yksilö ikäsekseen ja muutenki hyvä ja klo 16 se onki jo aikapommi, joka kannattaa hyvin äkkiä viiä takasi sinne parkkipaikalle, ottaa pois liikenteestä, vallaa betoniin, suojata hiekkasäkkeillä, eristää eristysnauhoilla ja kylteillä, koska se kohta räjähtää hetkenä minä hyvänsä. Jumalaton sienipilivi pölähtää sen konepellin alta pilaten Suomen kauniin luonnon sillä ydinjätteellä. syntyy kolomipäisiä poroja. Naiset on hysteerisiä, lapset itkee ja miehet katsoo vakavana horisonttiin ja radio soittaa Sir elwoodin hiljaisten värien kymmenen tikkua laidalla. Kyynel vierähtää miehen poskille. 


perkele