Päivi Räsänen saa syytteet kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Ihan vaan sen takia,että on vanhanaikainen ja pinttyny omissa mielipiteissään homoseksuaaleja kohtaan. Laukoo idiotismejä suustasa, sanoo homoseksuaalisuutta vinoumaksi yms. Sitte hän joutuu vastuuseen omista sanomisestasa, hän on pöyristynyt, koska miksi ihmeessä hänen sanomiset tulukitaan vihapuheeksi. Hänhän on soma mummo, joka uskoo Jumalaan ja elää raamatun ohjeitten mukaan. Eihän se ole hänen puolueensa juttu, että saa syytteet vihapuheesta ku hänhän ei ole edes PERUSSUOMALAINEN. 

Tekkeekö se vihapuheesta hyväksyttävämpää, jos sen tekkee Herran nimeen?

On naurettavaa ja pelekurimaista piiloutua jonku vanhan kirjan taakse ja perustella kaikki omat tollouet sillä, että noku tuo kirja sannoo, että näin mennään. Kuitenkaa ei sitte eletä ihan sen kirjan mukkaan kokoaikaa, vaan sillon, ku se pönkittää ommaa egoa, ommaa tarkotusta, omia pelekoja, omia ennakkoluuloja. Ei se muistanu Päivi vaieta seurakunnassa, koska eihän nainen saa seurakunnassa liiemmin puhua. Ollaan hilijaa vaan ja hymmyillään. 

Jos laukoo suustasa typeryyksiä, seisoo häntä sitte sen takana omana ihtenä, eikä piiloutua raamatun taakse. Tai älytä pyytää anteeksi sanomisiasa. Vaikka valehella, että on pahoillaan. Paitsi niin ei saa tehä, ku se on synti.

Jos raamatun taakse piiloutuminen antaa oikeuen suoltaa törkyä suustasa, kutsua seksuaalisuutta vinoumaksi. Ei voia sitte syyttää ( näin kärjistettynä ) natseja, koska he ellää heijän "pyhän kirjan" mukkaan. 

Jos piilouvut koraanin taakse, oot terroristi. Mutta jos piilouvut raamatun taakse, oot ... no, Päivi Räsänen.