Eipä menny niinku suunnittelin, ei. Aamun aeroopinen oli se, ku hyppäsin ylös sängystä ja vauhista hyppäsin valakean pömpelsvaagenin kyytiin ja karautettiin sulhon kanssa apsille syömään. Oli kyllä niin kuivat evväät, että niitten on pakko laihuttaa. 

Nyt koitan epätoivosesti ehtiä se kohta listasta, missä mulla pitäs olla. Siinä kohassa, missä helvetinkone alakasi uluvommaan. Toim. huom. helvetin kone on imuri. Asioita, mitä ei ikinä pitäsi tupakkilakossa tehä, on imuroia. Ei oo olemassakaa, niin helposti perässä tulevaa ja hirveän tehokasta imuria, joka ei oo pyöreässä huoneessa takertunu johonki ja menny silimälleen, oitis tukkoon tai muuten vaan hankala ja epäkäytännöllinen rakkine. Hiki tullee jo pelekästä noitumisesta. En tykkää.

Mutta keittiön kaappien putsaus ja tavaroitten inventoiminen on yllättävän mukavaa. Hirveästi löytyy hukassa olevien tavaroita. Aina kannattaa lopettaa ehtiminen, jos joku on hukassa. Se löytyy oitis. Toimisiko tuo myös kadonneen naiseuen ehtimisessä?

Ai niin!Elekää sanoko kellekkää, joka esim. yrittää tehä lasta, että " Elekää ajatelko sitä, sillon se tullee, ku sitä ei ajattele. Minulla on koirankummin kaiman serkku, joka yritti kolomevuotta tehä lasta, ja ne lopetti yrittämisen ja heti tulivat raskaaksi, voittivat lotossa ja ovat muutenki parempia ihmisiä!" Se on sama, ku sanosi toiselle, että lopeta hengittäminen. Ei sitä  voi tehä. Se jos on aina mielessä ja ku ei ossaa sulkea ajatuksia pois, niin ei se tuu onnistummaan. Ja jos se oikeasti mennee niin, niiiiiiiiiiin onko naiseus sitte ilikeä olio, ku noin kerran piinaa? Naiseus on koulukiusaaja. Tiiän, että hyvvää hyvvyyttään ihmiset nuin sannoo (ja kyllästyneenä ainaiseen lapsettomuusvinkumisseen), mutta ei minua ennää jaksa lohuttaa kertomukset tuttavista. Minua lohuttaa ... pulla. :) tosin ei sekkää ennää. 

Mutta nyt on puhas keittiö ja muuten hutiloien siivottu talo.