Näin jostai otsikon hervottomasta alapäästä. Se voi olla merkki jostai syndroomasta. En vaivaantunu lukemaan ko. juttua, vaan päättelin hervottoman alapään olevan semmonen, että reikä ellää ommaa elämää. Kaupassa ei voi käyä, ku alapää viheltellee miehille ja huutelee rivouksia. Jos oot tylsässä kokouksessa se alakaa tekemään tuoliin slurps ääniä ja paukuttaa paukkuääniä ilimoille ja haukottellee. Hississä se luettellee kaikki, ketkä se on jo nähny ja minkä kokosia ne on. lyhyttä hametta ei voi pittää, koska jos pikkusenkaa näkkyy päivänvaloa, alakaa alapää sinkoilemmaan käyntikortteja. 

Inhimillinen tekijä ohjelma kiinnostuu tästä ihmisestä, jolla se on se syndrooma. siellä istuvat ymmärtävässä ympyrässä, jossa maarit tastula kyselee, miten tämä syndrooma vaikeuttaa elämää: "Kyllä se vaikuttaa, että tota ei voi mennä esimerkiksi kauppaankaan, ku tuo alakaa huutelemmaan naapurin miehelle, niin se on todella haastavaa ettää totaa"

"Minä mittää Vaikeuta! Tuo vaikeuttaa minun elämään! pppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrllllllllllll sluuuurpss!"

Kaiken kruunaisi se, että se puhusi Katri Helenan äänellä.